Кога за първи път чу Джако и какво си спомняш за него
Кога за първи път чу Джако и какво си спомняш за него / netinfo

Любимият ми албум на Джако е Thriller и от една седмица не спирам да го слушам. Радвам се, че го слушах и преди историческия 25 юни, когато светът разбра, че Кралят на попа е мъртъв и започна да крещи "Да живее Кралят!"

Когато Куинси Джоунс и Майкъл Джексън са умували кои девет песни са достойни да влязат в Thriller, аз дори още не съм била родена. Въпреки това - 27 години по-късно - ми е трудно да посоча нещо по-поп от Beat It, разбира се, отново от Thriller.

Прости ни горното откровение и поне за пет минути спри да правиш това, с което си зает в момента. Би било чудесно, ако точно в този момент си пуснеш някой от безбройните хитове на Краля. Всъщност в zar.bg единодушно го провъзгласихме за Музикален Господ и понеже от седмица често ни четеш, се надяваме и ти да мислиш така.

Впрочем ако четеш този текст, е много вероятно точно ти да си от онези фенове, които искат да преоткрият или пък да разкрият Джако в себе си (а ние сме готови да ти помогнем за това). Разбира се, може и да си онези, които по една или друга причина никога не са го харесвали. Възможно е и просто музиката да не е твоята страст. ОК, малко трудно, но ще опитаме да те разберем.

Твоят отговор наистина е важен за нас и затова именно теб питаме: Кога за първи път чу Майкъл Джексън и какво си спомняш за него?

Това е нашият въпрос, а ти можеш да ни отговориш по два начина - първо, като коментар под този материал; и второ - като ни пишеш на iliana@zar.bg.