Сър Боби Чарлтън: Това е най-добрият състав на Манчестър Юнайтед
Сър Боби Чарлтън: Това е най-добрият състав на Манчестър Юнайтед / netinfo
Легендата на Манчестър Юнайтед Сър Боби Чарлтън заяви, че сегашният състав на сър Алекс Фъргюсън, който стана шампион на Англия за трета поредна година, е най-добрият в историята на "червените дяволи".

Европейският шампион за 1968 година е играл или гледал едни от най-великите състави на Манчестър Юнайтед от 1950 година насам, но бившият играч смята, че сегашният отбор на тима е най-близък до перфектността.

Сър Боби Чарлтън заяви: „Аз смятам, че този отбор на Юнайтед е най-добрият, който клуба е имал някога. Играта става все по-бърза и все по-интензивна. Сега има най-голяма концентрация. Всеки един отбор иска да победи на всяка цена Манчестър Юнайтед, но тези момчета са много концентрирани. Те са брилянтни момчета. Имаше някои мачове, в които си мислехме, че липсата на някои контузени или наказани момчета ще си каже думата, но това не се случи. Те са страхотни, всичките! Ако победим Барселона, няма да има нито един човек, който да ни обвини в нещо. Барса са качествен и велик тим. Те също заслужават да бъдат в Рим".