Тествайте вашата IQ сексуалност
Тествайте вашата IQ сексуалност / снимка: scx.hu

Британското списание "Сън" направи тест, чрез който може да разберете, но също и да повишите, вашият коефициент на сексуална интелигентност.

Може би това са въпроси, които вече сте чули, но ще разберете и някои нови факти или поне ще научите каква е заблудата за здрав сексуален живот. Тя основно се отнася за пренасянето на болести. Много от хората не знаят, че болестите може да се хванат и по време на предлюбовната игра, а не само по време на акта. Ако правите секс без защитни мерки, трябва да знаете, че симптомите на заразата понякога се показват чак две седмици след инфекцията, припомня БГНЕС.

Ето част от въпросите: Носите ли презервативи със себе си? Смятате ли, че хапчето против забременяване е достатъчно да ви защити? Знаете ли, че хламидията може да предизвика стерилитет? Знаете ли, че някой преносими инфекции нямат симптоми? Как влияе алкохола върху флирта и секса? В случай, че не сте сигурни как ще отговорите на тези въпроси, трябва да знаете, че модерните тестове за сексуално преносими болести съдържат и съвети как може да лекувате инфекцията.