Майкъл Джексън ще пее със сина си в Лондон
Майкъл Джексън ще пее със сина си в Лондон / снимка: БГНЕС

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън ще пее с по-големия си син на първия от серията концерти в Лондон.

Изпълнителят планира да покани 12-годишния си син Принс Майкъл на сцената, за да изпеят заедно едно парче, което ще бъде изненада, на първия от 50-те си концерта в зала О2 Арена в Лондон през юли.

"Какъв по-добър начин да представи сина си на музикалния свят от този да пее на една сцена с него по време на най-очаквания концерт в историята? Разбира се, още нищо не е уредено и Майкъл винаги променя плановете си", заяви близък до певеца източник.

Приятели на Джексън обаче твърдят, че той има и скрит мотив за дует със сина си - той се надява, че това ще разсее хората и те ще престанат да обсъждат дали ще успее да завърши всички предвидени концерти. "Той знае, че хората говорят, че няма да може да изнесе всички 50 представления. Не очаквайте да отговори на това публично", съобщава източник, цитиран от БГНЕС. Джексън планира също така да покани младата британска певица Леона Люис да се присъедини към него на сцената. Според слуховете той иска Леона да изпее частта на сестра му Джанет Джексън от техния хит от 1995 г. "Scream".