• Размер на шрифта:

Частични избори за кмет в плевенското село Брест

21 март 2009 07:09 | Автор: Люба Нинова

Частични избори за кмет в плевенското село Брест
© снимка: БГНЕС  

Представители на шест политически сили ще се състезават за кметското място в село Брест, община Гулянци. Частичните избори за кмет се наложиха, след като редовно избраният за кмет Димитър Божинов почина на 6 януари тази година.

 

След смъртта му от Общинския съвет назначиха временно на поста Марияна Несторова. В момента служебно изпълняващ кметските задължения в Брест е Митко Стефков, защото Несторова е един от кандидатите на изборите.

 

Регистрираните официално кметски кандидатури от Общинската избирателна комисия в община Гулянци са на Цветан Гашев от партия "Атака", Цецо Луканов от ГЕРБ, Стефан Гетов от НДСВ, Стефан Копчев от БСП, Марияна Несторова от "Обединени земеделци" и Сергей Ичев от ВМРО - БНД.

 

2150 са избирателите в Брест, уточни за Дарик заместник-председателят на Общинската избирателна комисия в Гулянци Александър Миндизов. Изборният ден ще започне в 6.00 часа сутринта и ще продължи до 19.00 часа. В случай, че пред секциите има чакащи избиратели и след този час, той ще бъде удължен до 20.00 часа.Етикети: село Брест, Димитър Божинов, Цветан Гашев, Цецо Луканов, Стефан Гетов, Стефан Копчев, Марияна Несторова, Сергей Ичев

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Двама приятели водели дълъг и продължителен разговор по класическата тема секс. По едно време се усетили, че прекаляват. – Хайде да сменим темата. – Добре.… Виж още