Левскар избяга от Ботев, „канарчетата” искат друг
Левскар избяга от Ботев, „канарчетата” искат друг / Gong.bg
Обявеният за сигурно ново попълнение в Ботев халф от Левски Джунейт Яшар избяга днес от „канарчетата”. Вчера футболистът направи първа тренировка в Пловдив, но днес е уведомил треньора на „жълто-черните” Костадин Ангелов, че няма да остане в клуба.

Ботев и Левски дори се бяха разбрали за покупката на футболиста. Според запознати интерес към Яшар има от други два клуба от А група, които са му предложили по-добри условия.

„Никой няма да държим на сила в Ботев”, коментира Костадин Ангелов. Привлеченият от Калиакра в Левски футболист има общо 137 минути със синята фланелка, като почти всички от тях са в контролни мачове.

Въпреки провала на трансфера обаче пловдивчани поискаха друг футболист на Левски. Това е офанзивният халф на „сините” Георги Чакъров. Чакъров има изиграни 7 минути в А група този сезон. По всяка вероятност Левски и Ботев ще се разберат за преотстъпването на Чакъров. По същата схема при „канарчетата” може да се появи и футболистът на ЦСКА Атанас Зехиров.

Днес ще стане окончателно ясно дали Ботев ще проведе втория си лагер в Анталия. Очаква се да бъде подписан договорът между пловдивчани и мениджърската агенция, която урежда нещата. За момента има договорени 3 контролни срещи, като едната е с норвежки отбор.