Майкъл Джексън обиколи книжарница по … по пижама и чадър
Майкъл Джексън обиколи книжарница по … по пижама и чадър / снимка: БГНЕС

Попзвездата Майкъл Джексън шокира с появата си посетителите и продавачите на една от най-известните книжарници в Лос Анджелис, пише БГНЕС. "Джексън нахлу на 31 декември в книжарницата с хирургическа маска на лицето и чадър в ръка", съобщават очевидци. След като са забелязали папараците около него посетителите са разбрали, че зад маската се крие "Краля на попа" Майкъл Джексън.

По време на престоя си в книгопродавницата попзвездата е разгледал последните издания на списанията и книгите с много картинки. Той е бил покрит от главата до петите – бил облечен с пижама, зимно палто и пантофи. До него през цялото време е стоял млад мъж, който е държал чадър над него. "Нищо, че в книжарницата нямаше нито сняг, нито дъжд", разказват още очевидците.

Джексън напусна Калифорния през 2004 г. след като бе обвинен в педофилия и злоупотреба с малолетни. Въпреки писанията, че Джексън изпитва сериозни финансови трудности той нае вила в елитното предградие на Лос Анджелис "Бел еър" за 100 000 долара месечен наем и отново живее в Калифорния. Къщата, която струва 38 млн. долара, има седем спални помещения, 13 бани, 12 камини, басейн и невероятно красиви градини.