Джако сам подклажда слуховете за фаталната си болест?
Джако сам подклажда слуховете за фаталната си болест? / БГНЕС

Биограф на Майкъл Джексън твърди, че Краля на попа в най-скоро време може и да умре, съобщава „Ню Йорк Дейли Нюз“. Според писателя Иън Халпърин, Джако е сериозно болен и се нуждае от трансплантация на бял дроб, тъй като страда от рядка генетична аномалия, която би могла да го убие. Освен това Джексън има и язва, а лявото му око „на 95% си е заминало“, твърди Халпърин, който е писал биографии и на Бритни Спиърс, и на бившия фронтмен на култовата банда „Нирвана“ Кърт Кобейн, самоубил се през 1994 г.

Майкъл Джексън е бил забелязан напоследък да посещава медицински центрове, а по-рано тази година бе фотографиран в инвалидна количка. Миналия месец Краля на попа пък отказа да лети до Лондон, където трябваше да се яви пред съда, с оправданието, че е много болен.

Според други издания, обаче, Джако е здрав и сам подклажда слуховете, че е зле. Това е, за да избегне явяването си на съдебните процеси, на каквито е обект напоследък - заради плагиатство и невърнати аванси на милионни хонорари, допълва БГНЕС.