Плевен

Националния телефон на НАП става все по-популярен

17 юли 2008 09:43 | Автор: Вероника Христова

Националния телефон на НАП става все по-популярен

Над 500 жители на Плевенска област са потърсили съдействие от Националния инфоцентър на НАП Плевен чрез телефон 0700 18700 от началото на годината. Това обобщават от приходното ведомство в града.

Традиционно най-активно е търсена информация по данъчни и осигурителни теми през месеците март и април, когато масово се подаваха декларации за доходите. В сравнение с предходното полугодие, увеличението на телефонните консултации е почти двойно.

На телефон 0700 18 700 клиентите на агенцията могат да получат актуална и компетентна информация за срокове за деклариране и плащане, указания за попълване на декларации и документи, въпроси, свързани с ползване на електронните услуги на НАП, справки за здравноосигурителния статус, както и отговори на много други въпроси.

Предстои в бъдеще да се внедрят автоматични справки за изходящи телефонни обаждания за просрочени данъчни или осигурителни задължения.Етикети: националния, телефон, става, популярен

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Омагьосаната къща (2013)

Гръм е изоставено малко коте, което се лута само и изгубено из града. Една нощ, докато търси подслон...

Седнали двама приятели да пийнат и да си припомнят старите времена. Единият попитал: - Е, какво ще пием? Ракия или вино? - И бира, и… Виж още