Плевен

Националния телефон на НАП става все по-популярен

17 юли 2008 09:43 | Автор: Вероника Христова

Националния телефон на НАП става все по-популярен

Над 500 жители на Плевенска област са потърсили съдействие от Националния инфоцентър на НАП Плевен чрез телефон 0700 18700 от началото на годината. Това обобщават от приходното ведомство в града.

Традиционно най-активно е търсена информация по данъчни и осигурителни теми през месеците март и април, когато масово се подаваха декларации за доходите. В сравнение с предходното полугодие, увеличението на телефонните консултации е почти двойно.

На телефон 0700 18 700 клиентите на агенцията могат да получат актуална и компетентна информация за срокове за деклариране и плащане, указания за попълване на декларации и документи, въпроси, свързани с ползване на електронните услуги на НАП, справки за здравноосигурителния статус, както и отговори на много други въпроси.

Предстои в бъдеще да се внедрят автоматични справки за изходящи телефонни обаждания за просрочени данъчни или осигурителни задължения.Етикети: националния, телефон, става, популярен

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Един се оплаква на приятеля си: – Интимният живот с жена ми стана една такава сива история… – Ами разнообрази я малко! Защо например не… Виж още