Съвместни екипи на МВР и Спортния тотализатор  контролират движението в региона
Съвместни екипи на МВР и Спортния тотализатор контролират движението в региона / netinfo

Съвместна кампания под името “ТОТО Полиция – ляТОТО ви дава шанс” провеждат Българския спортен тотализатор и Министерството на вътрешните работи, съобщават от пресслужбата на полицията в Добрич. Кампанията цели намаляване на пътно - транспортните произшествия и транспортния травматитизъм по време на летните отпуски.

Полицейски автопатрули и екипи на спортния тотализатор ще контролират движението по пътищата към морето, а изрядните шофьори ще бъдат награждавани за разумно поведение зад волана, за спазването на правилата за движение и грижата за опазването на човешкия живот на пътя. Кампанята обхваща територията на девет области, между които е и област Добрич.

За  територията на област Добрич е предвиден график, според който днес съвместните екипи ще патрулират по пътя Кранево - Албена в района на бензиностанция „Бултрак” .

Утре екипите се преместват на панорамен път Албена - Балчик в района на вилна зона ”Златна рибка”. В събота контролът ще се осъществява по пътя Балчик - Каварна в района на разклона за Каварна.