Сливен би и Миньор / Раднево/ в контрола
Сливен би и Миньор / Раднево/ в контрола / netinfo
Отборът на ОФК Сливен победи „Миньор” / Раднево/ с 2:1 в контролна среща играна на ст. „Хаджи Димитър ” в Сливен тази вечер. Резултата откри титуляра на Сливен Иван Стоянов две минути преди края на първото полувреме. След почивката Цветомир Матев покачи резултата на 2:0. В 62-та минута от срещата за нарушение срещу играч на гостите в наказателното поле на „войводите” съдията Райчев отсъди дузпа. Георги Куртев изпълни единадесетметровия наказателен удар и донесе промяна в резултата – 2:1. Сливенските футболисти имаха множество възможности да увеличат резултата, но до края на мача не успяха да вкарат трети гол в противниковата врата.

Наставникът на „войводите” Дуци Симонович пусна в игра дошлите на проби играчи Антон Иванов от „Нафтекс” и киргизстанеца Карим Израилов от Локо /Пловдив/, който получи червен картон за груба игра.

Следващата контрола на ОФК Сливен ще бъде първата задгранична проверка. Отборът заминава за Румъния където ще се срещне с ръководения от Миодраг Йешич „Отопени”. Непроменени остават контролите с гръцките „Шкода” / Ксанти/ и „Пантракикос”. Срещите ще се играят на 24 и 26 юли в Гърция.

Състави:

ОФК СЛИВЕН 2000: Караманов, Киков, К. Стоянов, И. Янев, Ямуков, Динев, Иванов , Ив. Стоянов,Бакалов, Г. Петков , И. Петров

Резерви: Марков, Динев, Радев, Петър Колев, Матев, К. Янев

ФК „Миньор”/Раднево/ : Пейков, Недев, Динев, Данчев, Динчев, Стоянов, Колев, Вълчев, Христов, Иванов, Георгиев

Резерви: Александров, Куртев, М.Димитров, Н. Димитров, Кьосев, С. Лъчов, А. Лъчов