Кокалджиев подписа с ОФК Сливен
Кокалджиев подписа с ОФК Сливен / netinfo
Играчът на втородивизионния ПФК Несебър Мартин Кокалджиев подписа договор със ОФК Сливен. Така от следващия сезон полузащитникът ще играе за тима на “войводите”, обяви официално днес изпълнителния директор на тима Георги Кирилов. Кокалджиев е роден през 1983 година. В първенството на Източна Б група през сезон 2007/2008 година той е реализирал осем гола за Несебър.

От 23 юли до 26 юли ОФК Сливен ще изиграе две контроли в Гърция. На 24 юли е срещата с Шкода / Ксанти/, а на 26 юли ще играе срещу Пантракикос /Комотини/. Двата гръцки тима играят в първа гръцка дивизия.

Контролната среща срещу Ботев/ Пловдив/ се измества от 02 на 01 юли. Предвидените контроли срещу Черноморец и Нафтекс няма да се състоят поради гостуването на отбора в Гърция. На 16 юли Сливен ще играе срещу Миньор / Раднево/, а на 19 юли ще гостува на Нафтекс / Бургас/.

Утре Сливен играе първата си контрола срещу елитния македонски отбор Пелестер / Битоля/. Началото на срещата е от 18.00 часа на стадион “Хаджи Димитър.” Вход свободен.