Кюстендил

Ивайло Захариев благотворително на кюстендилска сцена

12 януари 2017 06:31 | Автор: Влади Владимиров

Ивайло Захариев благотворително на кюстендилска сцена
© darikradio.bg  

Актьорът Ивайло Захариев станал известен с участието с в сериала "Под прикритие" очаква с нетърпение изявата си на кюстендилска сцена. Той е част от екипа на дупнишкия общински театър, който ще играе пиесата "Аферата в хотел Уестминстер" благотворително в Кюстендил. Събраните средства от продажбата на билети и от дарения ще бъдат използвани за купуване на апаратура за детското отделение на кюстендилската болница, по инициатива на народния представител д- р Иван Ибришимов.
"Надяваме се да внесем малко радост и хумор в тези студени дни. Това е и идеята на пиесата да покаже ситуация, която може са бъде много забавна. Радвам се, че съм с такива колеги, които разбират от хумор и успяваме през сериозните намерения на героите да покажем как понякога човек е смешен през собствените си очи. Много ми допада да играя в комедии, сега участвам в 3 и всеки път нямам търпение да усетя това различно чувство и да донеса на хората тази наслада от смеха", каза в интервю за Дарик- Кюстендил Ивайло Захариев. Той вярва, че благородството няма партийно членство.
"Работа на обществото и на нас като общинска институция е да допринесем за благото на някого. Надявам се да допринесем с нещо добро за децата на Кюстендил. Изкуството да сплоти хората, за да можем да се радваме повече на себе си, вместо да търсим разцепление", заяви Захариев.
След успеха и събраните близо 14 000 лв. за детското отделение на общинската болница в Дупница, народният представител д- р Иван Ибришимов организира благотворително театрално представление за подпомагане работата на детското отделение на болницата в Кюстендил. Комедията "Аферата в хотел Уестминстер" ще бъде играна благотворително на 13 януари в Кюстендил, тя е на дупнишкия театър.
В ролите са Ивайло Калоянчев, Славчо Пеев, Ивайло Захариев и др.Етикети: Ивайло Захариев, Кюстендил, театър, благотворително, детско отделение

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск: - Как сте? - Ами добре сме. - Студено ли е при вас? - Е, нали знаеш, студено… Виж още