Какво е общото между Бяла Карта и Everlast?
Какво е общото между Бяла Карта и Everlast? / netinfo

Българската компания Аксес Файнанс ООД с иновативния си продукт кредитната карта Бяла Карта, редом със световния гигант Everlast, бе отличена за качествено клиентско обслужване в класацията на LiveHelpNow в два поредни месеца - октомври и ноември 2016 г.

Кредитна Бяла Карта на българската компания Аксес Файнанс ООД се нареди до световния гигант в сферата на спортната екипировка Everlast в престижната класация LiveHelpNow Challenge за два поредни месеца - октомври и ноември 2016 г. В Топ 100 бяха отличени най-иновативните лидери, които предлагат изключително клиентско обслужване на световно ниво.

LiveHelpNow е пазарен лидер в софтуерните решения за обслужване на клиенти. Компанията има над 120 000 фирми, които използват нейните продукти и е петкратен носител на златен медал от TopTenReviews.

Аксес Файнас ООД е единствената българска компания, отличена с награда "Best Customer Services" както за месец октомври 2016 г., така и за следващия - м. ноември. Резултати от проведени анкети с клиенти, време за решаване на конкретен проблем, ефективност на обслужващия оператор и проактивно обслужване са сред ключовите показатели за оценката. Изборът на Топ 100 играчите е между 10 000 участници в престижната надпревара.

„Приемаме спечеленото отличие за месец октомври 2016 г. като голямо признание за това, че сме поели в правилната посока и сме приели предизвикателството да се сравняваме с най-големите в света. Фактът, че го печелим втори пореден месец - и през ноември 2016г, ни прави изключително горди, че успяваме да постигнем поставените цели в областта на клиентското обслужване", сподели Цветан Кръстев, управител на Аксес Файнанс ООД.

За по-малко от четири години от създаването си, кредитната карта Бяла Карта се превърна в предпочитан разплащателен инструмент, осигуряващ редица предимства на ползвателите си. Продуктът е достъпен и удобен, като осигурява преференциални условия за пазаруване в множество търговски обекти на партньорската мрежа на компанията. Картодържателите, които надхвърлят 60 000, могат да се възползват от ексклузивни отстъпки при закупуване на разнообразни продукти и услуги - от изискан букет за специален повод до езикови курсове.

Със създаването на международната кредитна карта Бяла Карта целта на Аксес Файнанс ООД е да предостави по-различен продукт от останалите на пазара, който да има силна добавена стойност за клиентите. Компанията фокусира усилията си към тази група от клиенти, която има затруднения в използването на стандартните банкови продукти. Бяла Карта е масова и леснодостъпна, с гъвкави и иновативни услуги. Чрез така нареченото „финансово включване" Бяла Карта дава шанс за достъп до финансови услуги на хора независимо от финансовия им статус, дори и ако имат влошена кредитна история. Продуктът им предоставя възможността да правят едни от най-популярните разплащания - на място в търговски обект, през мобилно устройство или онлайн.

Ползвателите могат да се възползват от кредитен лимит със сума до 3000 лв., без да плащат такси за издаване, преиздаване или обслужване, без такси за теглене от банкомати в страната, като същевременно получават персонално обслужване чрез личен акаунт мениджър.