Къде и кога няма да има вода в София на 28 октомври
Къде и кога няма да има вода в София на 28 октомври / netinfo

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сергин Сердарски" в с. Долни Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Съединение" от ул. „Христо Ботев" до АМ Тракия, ул. „Георги Бенковски", ул. „Свети Спас", ул. „Сергин Сердарски", ул. „Роза", ул. „Теменуга", ул. „Рудината", ул. „Масларица", ул. „Могила" от ул. „Роза" до ул. „Георги Бенковски".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „Черни връх" в кв. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Черни връх", ул. „Д-р Борис Вълчев", ул. „Ген. Иван Колев", ул. „Околовръстен път", ул. „Проф. Георги Цолов", бул. „Черни връх" 105-115.

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с пресвързване на водопровод на ул. „Богатица" в жк „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Цветна градина", ул. „Вежен", бул. „Черни връх", бул. „Арсеналски" и ул. „Славище", бул. „Джеймс Баучер" от ул. „Червена стена" до ул. „Богатица", ул. „Голо Бърдо" от ул. „Кап. Тодор Ночев" до бул. „Джеймс Баучер".

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Каменица" в кв. „Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Момина сълза" от бул. „Симеоновско шосе" до ул. „Крайречна", ул. „Крайречна" №3 и №5 и ул. „Каменица" № 32 и №34.

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с диагностика на водопровод на ул. „Йордан Йосифов" в жк „Студентски град" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. "Проф. Кирил Попов", бул. "Симеоновско шосе", ул. 21- ви век.

На 28 октомври 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз" в жк „Яворов" се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Момчил войвода" от ул. „Хан Омуртаг" до ул. „Цар Иван Асен II".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.