Мика Стоичкова защити баща си
Мика Стоичкова защити баща си / БГНЕС, архив

Дъщерята на Христо Стоичков - Михаела, защити своя баща след скандала, който се разрази преди два дни. Мика Стоичкова сподели, че нейният баща бил за пример.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Най-големите скандали с Христо Стоичков (ВИДЕО)

Около 16.00 ч., на паркинга пред манастира, "възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес". Тошев искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков. Разпитан е и шофьорът Петър Димитров.
Ето какво публикува Мика Стоичкова в социалните мрежи, с текст на Мария Горанова:

„Стоичков - хулиган, не - баща за пример!

Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това - с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си". Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина? И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои... Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен...именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!

Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души, сред които имах честта да бъда и аз, от позицията си на PR-иятел на семейството и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.

Той даде пример на своя зет, как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации, не за хулиганството, а за бащинството.

Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали!

Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл....защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива."