Гонзо: Трябва да проведем сериозен разговор с играчите
Гонзо: Трябва да проведем сериозен разговор с играчите / източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви, че трябва да проведе сериозен разговор с играчите си след поражението с 0:3 от Дунав Русе в мача от петия кръга на Първа професионална лига. Иванов добави, че не е вярвал, че отборът му може да изиграе толкова слаб двубой и коментира на какво отдава лошото представяне на възпитаниците му.

„Загубихме, защото отборът влезе доста лежерно в мача. Не стояхме добре като отбор, в нито една линия. Каквото и да говорим...няма какво даже да говорим след толкова слаб мач. Даже не вярвах, че може да изиграем толкова слаб двубой. Индивидуални грешки, които повлияха на резултата. Но поздравявам отбора на Дунав – играха мъжки и се бориха за всяка топка. Докато ние отстъпвахме във всяко единоборство, закъснявахме в ситуациите, бяхме далеч от хората и логично загубихме. Трябва да проведен сериозен разговор с нашите футболисти, защото не може да играеш в един мач добре, а в следващия да се разхождаш“, започна Георги Иванов.

„Спадовете може би се дължат на манталитета. Явно, когато натрупаш точки, да искаш по-добри резултати тези играчи явно не могат да държат на напрежението, за да държат ниво, каквото искам, всяка седмица“, анализира откровено Иванов.

„Ние трудно изнасяхме топката от двата стопера. Стоперите оставяхме нападателите да получават топката чисто. Исках да направя промяна и един халф да изнася топката. Но когато мачът е навлязъл в подобно русло, трудно се правят промени. След втория гол играта приключи за нас“.

„На базата на този мач, в паузата трябва да работим върху всичко. Но въпреки всичко аз мисля, че отборът е подготвен и физически, и тактически. Явно има и такива мачове. Бях разочарован от играта и срещу Локо Горна Оряховица, и сега. Може би мотивацията е различна срещу тези тимове, сравнено с някои по-сериозни състави“, обясни Гонзо.

„В четвъртък ще играем с отбор от Катар. Ще се включат играчите които нямат много грови минути, за да им държим нивото“, допълни специалистът.