Марешки намекна, че ще се включи в надпреварата за държавен глава
Марешки намекна, че ще се включи в надпреварата за държавен глава / БГНЕС, архив

Бизнесменът Веселин Марешки намекна, че ще се включи в надпреварата за държавен глава наесен. Бизнесменът събира структури в цялата страна и организира Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република".

Президентските избори ще са на 6 ноември

"Казах, че това ще бъде решение на нашата организация, но нагласите, които виждаме, като обикаляме страната, защото депутатите отиват да почиват, а ние обикаляме и обикаляме не, защото много ни се обикаля, а защото има много хора, които ни виждат като представителство. Не считам, че съм най-вещия по всички въпроси, но се оказва, че по част от нещата съм един от най-вещите и не само, че съм вещ, но и имам смелостта и силата да изляза и да се противопоставя на огромните сили, които седят против интереса на българския народ и държавата. Така че ние ще намерим и други хора, които да са още по-подготвени в различните сфери", каза Марешки.

Парламентът отхвърли предложения от Веселин Марешки референдум

"Организирайки това движение, към нас се обръщат страшно много хора в сферата на образованието, здравеопазването, които имат много интересни идеи. В парламента явно има мислещи хора, вероятно те са малцинство и в собствените си партии и вероятно заради това много хора, които наивно са се включвали в определени политически движения, сега ни се обаждат и търсят последна надежда в нашето движение, защото виждат, че ние сме единствените, които преди да излезем и предложим нов проект с лъскави обещания, правим нещо реално и голямо - виждат го всички, пипат го, докосват го и им казваме, че ако ние имаме доверието на българския народ, може да продължим нататък и да постигнем още по-големи успехи", допълни той.

Веселин Марешки заяви категорично, че са подготвени с хора и идеи.

"Ще се опрем на всички почтени българи и патриоти и ще се противопоставим на картелите, корупцията и контрабандата. Ще върнем парите в българския народ и държава", обеща той.