И Енрике подписа с Черно море
И Енрике подписа с Черно море / Добри Атанасов

„Черно море“ се подсили с Пауло Енрике. Бразилецът стана поредното ново попълнение на "моряците", след като днес подписа договор с клуба, съобщи официалният сайт на варненци.

Енрике е  на 23 г и играе като ляв защитник. Преминал е през отборите на „Сантос“, „Сао Пауло“, „Португеза“, „Палмейрас“, „Америка де Натал“ и „Тигрес“.

Варненци проведоха поредното си интензивно занимание от лятната подготовка на клубния стадион „Тича“ , което завърши с 2-странна игра. В нея с голямо старание се включиха всички здрави футболисти, с изключение на трима играчи. Младежкият национал Бекир Расим и вратарят Емил Михайлов са с разтежения и са подложени на физиотерапевтични процедури. Стефан Станчев пък се подготвя по индивидуална възстановителна програма с физиотерапевта Виктор Бумбалов, като увеличава постепенно натоварванията и комбинира упражнения за издръжливост и баланс.

За утре наставникът Георги Иванов е предвидил още една тренировка сутринта и занимание във фитнеса следобед. По повод 33-ия си рожден ден опитния нападател Георги Андонов почерпи съотборниците си с торта в съблекалнята.