Магазин Хиполенд направи дарение за над 1000 лева на МБАЛ-Добрич
Магазин Хиполенд направи дарение за над 1000 лева на МБАЛ-Добрич / Дарик Добрич

Дарение за над 1000 лева направи магазин „Хиполенд” на МБАЛ-Добрич. То е предназначено за три отделения – родилно, неонатологично и педиатрия. Дарението включва подложки за повиване на бебета, помпи за кърмачки, биберони, шишета, постелъчен инвентар, играчки за педиатрията, където има обособена стая за занимания на деца.

Като жест на добра воля определи днешното събитие изпълнителният директор на МБАЛ-Добрич д-р Трифон Йорданов. „Така малките граждани на Добрич ще се чувстват по време на престоя си в МБАЛ по-комфортно и уютно”, каза той, като пожела тия жестове да не спират и бизнесмените от града да продължат да помагат на здравното заведение.

„Това е най-малкото, което магазин „Хиполенд” може да направи за болницата. Ние сме в началото на нашия бизнес път и се надявам, че това няма да е еднократен жест , а ще продължи в годините. Освен това „Хиполенд” е социално ангажиран партньор и на общината, тъй като преди около месец обявихме дарение за фонд за надарени деца на стойност 1000 лева”, заяви търговският пълномощник на магазина И.Пенчев.

Той обяви, че в Деня на детето – 1 юни, всички децата на Добрич са поканени пред магазин „Хиполенд” на безплатен сладолед, без това да е свързано с покупка от магазина.

Магазин Хиполенд направи дарение за над 1000 лева на МБАЛ-Добрич
netinfo