Със Семеен албум стартират Театрални празници`2016 в Хасково
Със Семеен албум стартират Театрални празници`2016 в Хасково / Darik News, архив
Със "Семеен албум" стартират Театрални празници`2016 в Хасково
87293
Със "Семеен албум" стартират Театрални празници`2016 в Хасково
  • Със "Семеен албум" стартират Театрални празници`2016 в Хасково

11-то издание на Театралните празници в Хасково стартира от днес и ще продължи до 7 юни включително, като програмата включва разнообразни постановки и дори провокации към публиката, които са и новите моменти. Цените на билетите са символични- от 5 до 8 лв., тъй като театралните празници са включени в културния календар на общината и тя дофинансира представленията.

Тази вечер в хасковска сцена гостува Младежки театър “Николай Бинев” със „Семеен албум”. Режисьор е Малин Кръстев. Пиесата е с награда "Аскеер" и е номинирана за "Икар". Участват Герасим Георгиев-Геро, Искра Донова и Владимир Пенев. 7 лв. е цената на билетите.

Общо 12 са представленията и проявите, включени в афиша на хасковските Театрални празници`2016 г. И тази година програмата включва и детски представления, които ще бъдат на площад „Свобода” на 4 и 5 юни.

Новите моменти, които са и провокация към публиката, са Stand up comedy и импровизационен театър. Още за програмата на празниците чуйте в приложения файл от заместник-директора на театър "Иван Димов"-Хасково Стелиян Николов.