Промяна в движението в квартал Редута до края на юли
Промяна в движението в квартал Редута до края на юли / DarikNews.bg, архив

От днес до края на юли се въвежда временна реорганизация на движението в столичния квартал "Редута" заради започващите ремонтни дейности в района.

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки по улица "Атанас Узунов", между улиците "Калиманци" и "Братован". Променя се и маршрутът на автобус 72. Разкрива се временна спирка на улица "Стоил войвода" след улица "Попова шапка". Закрива се спирка с наименование "Атанас Узунов " в посока Плиска.

На 31.05.2016 г. до 24.00 часа на 28.07.2016 г. временно се променя маршрута на автобусна линия № 72, както следва:

- в посока хотел „Плиска" - от ул. „Стоил войвода", надясно по ул. „Георги Обретенов", наляво по ул. „Калиманци" и надясно по ул. „Атанас Узунов" по маршрута;

- в посока ж.к. „Западен парк" - от ул. „Атанас Узунов", наляво по ул. „Калиманци", ул. „Стоил войвода", ул. „Братован" и наляво по ул. „Атанас Узунов" по маршрута.

От 04.30 часа на 31.05.2016 г. ще се измести спирка с код 1974 „Ул. Калиманци" за автобусна линия № 72 на ул. „Атанас Узунов", в посока ж.к. „Западен парк", със 140 метра назад на ул. „Атанас Узунов", преди ул. "„Иван Щерев".

Разкрива се временна спирка „Ул. Попова шапка" с код 6420, на ул. „Стоил войвода", 30 метра след ул. „Попова шапка" в посока гара Подуене.

Закрива се спирка с код 1829 „Ул. Атанас Узунов" на ул. „Атанас Узунов", в посока хотел „Плиска".