Отборът на ФК „Кула 04” е победител в детския футболен турнир
Отборът на ФК „Кула 04” е победител в детския футболен турнир / Община Видин

Традиционният детскиОтборът на ФК „Кула 04" е победител в детския футболен турнир

Традиционният детски футболен турнир се проведе на стадион "Георги Бенковски" във Видин. В състезанието участваха 10 отбора, разделени в три групи. Победители във футболната надпревара са ФК „Кула 04", на второ място се класираха децата от ОФК „Бдин 1923", а на трета позиция е ДФК „Видин". Турнирът е част от програмата за развитие на детския футбол и е под егидата на Българския футболен съюз и Министерството на младежта и спорта.

Купите на победителите връчи заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика на общината Венци Пасков. Той поздрави участниците от името на кмета на Видин Огнян Ценков. Пасков пожела на малките футболисти да бъдат здрави, да постигат още нови успехи с упорит труд: „Виждам, че има много таланти, вие сте бъдещето на футбола в града и областта, да се надяваме, че ще имаме достойно попълнение на следващите генерации - при юношите и в мъжкия футбол".

Всички отбори получиха футболни екипировки и топки. Бяха раздадени и индивидуални награди. За най-добър треньор бе обявен Велимир Перов - ФК „Кула 04". Специално отличие получи Стефчо Захариев - бивш футболист на "Бдин" и "Академик" - Свищов и настоящ кмет на село Буковец. То беше връчено от Иво Марков, председател на Областния съвет на БФС - Видин. Поводът е прекратяване на дейността му като футболен делегат.

футболен турнир се проведе на стадион "Георги Бенковски" във Видин. В състезанието участваха 10 отбора, разделени в три групи. Победители във футболната надпревара са ФК „Кула 04”, на второ място се класираха децата от ОФК „Бдин 1923”, а на трета позиция е ДФК „Видин”. Турнирът е част от програмата за развитие на детския футбол и е под егидата на Българския футболен съюз и Министерството на младежта и спорта.  Купите на победителите връчи заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика на общината Венци Пасков.

Отборът на ФК Кула 04 е победител в детския футболен турнир
netinfo

Той поздрави участниците от името на кмета на Видин Огнян Ценков. Пасков пожела на малките футболисти да бъдат здрави, да постигат още нови успехи с упорит труд: „Виждам, че има много таланти, вие сте бъдещето на футбола в града и областта, да се надяваме, че ще имаме достойно попълнение на следващите генерации - при юношите и в мъжкия футбол”.

Всички отбори получиха футболни екипировки и топки. Бяха раздадени и индивидуални награди. За най-добър треньор бе обявен Велимир Перов – ФК „Кула 04”. Специално отличие получи Стефчо Захариев - бивш футболист на "Бдин" и "Академик" – Свищов и настоящ кмет на село Буковец. То беше връчено от Иво Марков, председател на Областния съвет на БФС – Видин. Поводът е прекратяване на дейността му като футболен делегат.