69-годишен от павликенско село се обеси в колата си
69-годишен от павликенско село се обеси в колата си / DarikNews.bg, архив

69-годишен мъж от павликенското село Патреш сложил край на живота си като се обесил в автомобила си. Драмата се разиграла около 5.30 ч. сутринта днес. В злополучното утро пенсионерът излязъл от дома си, метнал се в колата си и потеглил. Само след броени минути возилото се забило челно в циментов електрически стълб.

Преди да се качи в автомобила обаче мъжът си бил приготвил въже. Единият му край увил около врата си, а другият го завързал за дръжката на задната врата на колата. При силния удар в стълба, вратата откъм шофьорската страна се отворила и пенсионерът паднал на земята. В същия момент въжето се изпънало, примката се стегнала около шията му и го удушила.

Местни жители забелязали катастрофиралия автомобил и подали сигнал на тел.112. На място пристигнали полицаи, медицински екип и пожарникари, но възрастният мъж бил вече мъртъв. При огледа се оказало, че колата е сериозно смачкана, но водачът не е пострадал при удара.

Според разследващите, пенсионерът се е самоубил като предварително е обмислил и планирал как да посегне на живота си. Предсмъртно писмо обаче не е открито.