ПП ГЕРБ-Сливен проведе открити приемни в пет села
ПП ГЕРБ-Сливен проведе открити приемни в пет села / ПП ГЕРБ

ПП ГЕРБ-Сливен проведе открити приемни в селата Селиминово, Старо село, Голямо Чочовени, Драгоданово и Николаево.

В срещите участваха съветниците Керанка Стамова, Здравко Костадинов, Милена Чолакова, Христо Котов, Георги Стоянов, кметът на Сливен Стефан Радев, заместник-кметовете Румен Иванов, Стефан Кондузов, Пепа Чиликов, Стоян Марков и секретарят на община Сливен Валя Радева. Голяма част от проблемите в населените места касаят инфраструктурата.

Ще започне ремонт на част от проблемните участъци, които се нуждаят най-належащо от ремонт. Ще започне косене на тревата в населените места, ще бъде извършено и пръскане срещу кърлежи. В някои от селата ще бъдат поставени допълнителни съдове за смет. Голяма част от проблемите в селата са свързани с канализацията.

Жителите на село Голямо Чочовени поискаха съдействие да се възроди танцовия състав в населеното място, както и да бъде довършена църквата. В село Селиминово исканията са свързани с почистване на канализационни шахти, ремонт на църквата, читалището и водопроводната инсталация, сметосъбирането, лошата поддръжка на гробищния парк и косенето на тревните площи. Ще бъдат взети мерки за разрешаване на най- неотложните проблеми по селата и кварталите на Сливен.

ПП ГЕРБСливен проведе открити приемни в пет села
netinfo

Продължават откритите приемни на общинските съветници от ГЕРБ - Сливен в селата и жилищните райони на града. Ето и график до края на седмицата:

26.05.2016 година - квартал „Стоян Заимов", приема Георги Николаев, 18.30 часа
27.05.2016 година - квартал „Надежда", приема Димитър Батаков, 17.30 часа
30.05.2016 година - квартал „Ново село", приема Галя Вучкова, Христо Котов, 18.30 часа