Двойна доза забавление от 7Talents
Двойна доза забавление от 7Talents / netinfo

Две от любимите продукции на тийнейджърите носят всичко, от което имате нужда за по-добро настроение, в разгара на пролетта и преди началото на лятната ваканция. Вторите сезони на „Типично: In Da Кръчма" и „Туй-онуй с Филяка" гарантират истинска „смехотерапия" за феновете на добрия хумор през месец май, от продуцентите 7Talents и на територията на най-голямата българска платформа за видеосподеляне Vbox7.com.

Новият втори сезон на „Туй-онуй с Филяка", вече е факт, а това е и първият самостоятелен влог на Филип Стоянов, познат от комедийния уеб сериал "Типично". Знаете ли какви са предимствата на това да живееш с родителите си, до какво води употребата на социалните мрежи и как веднага да разбереш дали някой си пада по теб? След успеха на първия сезон на поредицата, сега Филяка се завръща с нова порция отговори. Първият епизод на продукцията ви очаква тук, а останалите можете да гледате всеки понеделник във Vbox7.com и всяка сряда в YouTube.

Двойна доза забавление от 7Talents
netinfo
След като набра популярност с първия си сезон, комедийният уеб сериал „Типично: In Da Кръчма" също дебютира с втори сезон от 10 май във Vbox7.com. Дали кръчмата наистина е изпепелена до основи или експлозията ще се окаже просто лош сън - предстои да разберем в новите епизоди. А те не само обещават гарантиран смях и хумор по „бургаски", но и няколко нови и много интересни персонажа. Очаквайте новите ситуации и изненади от уеб сериала „Типично: In Da Кръчма" всеки вторник във Vbox7.com, а всеки четвъртък - и в YouTube.
Двойна доза забавление от 7Talents
netinfo
7Talents e първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network - MCN), която ще се занимава с продуциране и  дистрибуция на онлайн видео. 7Talents е част от най-голямата дигитална компания в България Нетинфо - собственост на Нова Броудкастинг Груп.