Представиха новия директор на общинския театър в Казанлък
Представиха новия директор на общинския театър в Казанлък / Община Казанлък

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова официално представи новия директор на общински театър „Любомир Кабакчиев" Димитър Кабаков пред колектива.

„Радвам се, че в лицето на Димитър Кабаков ще намерите своя човек, който ще ви разбира, но ще ви даде и много работа!", каза Стоянова. Тя отчете театралните успехи от миналото и пожела много нови творчески завоевания на общинската театрална сцена от тук нататък, начело с един от водещите съвременни драматурзи в национален мащаб.

„Благодаря за неистовото желание на община Казанлък да има театър, на който в повечето случаи се гледа като на нежелано дете!", каза пред колегите си новоизбраният директор.

Димитър Динев Митев - Димитър Кабаков е сред най-успешните имена в новата българска драматургия. Той печели признанието на публиката и критиката като поет, драматург, режисьор и продуцент. Популярният културен деец разказа, че пътят, по който е избрал да върви като творец го е довел до тази сцена.

На срещата всички от общински театър „Любомир Кабакчиев"- гр.Казанлък си пожелаха много нови сили и вдъхновение, за да заслужат аплодисментите на публиката.