Община Тунджа подкрепя Петя Михайлова от Симеоново.
Община Тунджа подкрепя Петя Михайлова от Симеоново. / община Тунджа

Община Тунджа подкрепя Петя Михайлова от Симеоново. Цялата програма с празничните прояви, посветени на Деня на Община „Тунджа" бяха под мотото „Да помогнем на Петя".

Събраните средства на благотворителният концерт „Приятели" са за лечението на Петя.

Най-голямата сила на нашата община е, че всички действия са насочени към изграждане на една местна общност. Само обединени в една посока можем да постигнем всичко. Не мога да не отбележа жеста на нашата млада поетеса Теодора Рашева от село Безмер, която дари всички приходи от продажбата на своята първа книга „Есенно дете" в името на тази кауза", каза кметът на община „Тунджа" Георги Георгиев и призова всички, които имат възможност да помогнат и да бъдат съпричастни.

„Ние сме с теб и скоро ще съберем необходимите средства", подкрепи младото момиче Мая Тодорова - Директор на фолклорен ансамбъл „Тунджа".

„Всички хора трябва да са благодарни и всички трябва да си помагаме", бе призивът на младият изпълнител Христо Данчев.

„Благодаря на община „Тунджа", че ми подаде ръка и продължава да ме подкрепя. Гордея се, че съм жител на тази община", развълнувано каза слънчевата Петя.

Припомняме, че Петя е с тежката диагноза „Интрамедуларен тумор - Епендимом II степен". От 2 години е с долна тежка парапареза. Ако не се оперира отново, има опасност да бъдат засегнати и ръцете й.

Ако искате да й помогнете, може да го направите на тази сметка:
IBAN: BG62STSA93000023112037
Банка ДСК
Титуляр: Петя Иванова Михайлова
или
чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS PETYA на номер 17 777