Кои са ароматите на любовта?
Кои са ароматите на любовта? / netinfo
Кои са ароматите на любовта?
84293
Кои са ароматите на любовта?
  • Кои са ароматите на любовта?

Иланг-иланг, пачули, роза и сандалово дърво са ароматите на любовта. Най-използваният аромат в съвременните парфюми e пачули, но иланг-иланг е най-подходящият за деня на любовта, категорични са познавачите на алтернативната медицина от древността до наши дни.

Иланг- иланг е познат от древни времена и ароматът му се слави като символ на любовта и чувствеността, известен афродизиак е, обясни за слушателите на Дарик и Рени Урумова, която от години се занимава с производство на 100% екстракти от етерични масла ( www.rivana.eu )

Иланг-иланг e доста голямо дърво, като средната му височина  към е 12-15 метра. Интересен факт е, че от около 25 килограма свежи цветове се добиват само 500 грама масло. Екстрактът се използва при слаб имунитет, помага при умора и безсъние, прилага се и като терапия при депресивни състояния, помага при фригидност и импотенция.

Каквито и ритуали да правим, не можем да смятаме, че любовта има само един ден в годината. Любовта е жест първо към нас самите, категорична е Марияна Стракова, основател на Център “Промяна" и управител на Пловдивски културен институт.упрnge-life.eu/ етерични масла нарежда, както трябва. философия и йога инструктор, кия културен институт.

отворена за

Няма как да очакваме някой само да ни дава, ако самите ние не сме изпълнени с любов и не даряваме, смята тя. По думите на Марияна, която е и последовател на източната философия и йога инструктор, всяко нещо, което  правим с любов, се случва както трябва, връща ни се с удовлетворение и пъзелът на живота се нарежда по естествен начин.

Може да чуете още от прикачения звуков файл