Съветниците от ПП Зелена партия предлагат за  Чифте баня- концесия или да е част от Медико- балнеологичния комплекс
Съветниците от ПП Зелена партия предлагат за Чифте баня- концесия или да е част от Медико- балнеологичния комплекс / Влади Владимиров, Дарик радио

Прекратяване на процедурата по продажба и стартиране на процедура за отдаване на „Чифте баня" на концесия при ясни условия, предлагат общинските на ПП „Зелена партия"- гражданска листа, в отговор на призива на кмета Петър Паунов.
„Ако не бъде проявен интерес от страна на кандидат- концесионери, предлагаме банята да бъде включена в обхвата на Медико-балнеологичен комплекс „Свети Иван Рилски". Следващата стъпка е организиране на конкурс , без материално възнаграждение за най- добър инвестиционен проект, във фаза „идеен проект" за бъдещата визия на банята, като модерен СПА център и изготвяне на ориентировачни количествено-стойностни сметки. В Бюджет 2016 са предвидени 3 702 639 лв. в т.8.7 "Изграждане на Медико-балнеологичен комплекс „Св.Иван Рилски" за т.8.7.1 „Център за долекуване, продължително лечение и рехабилитация". Предлагаме след включването на „Чифте баня" като част от МБК, при актуализиацията на Бюджет 2016 в средата на годината, част от тези средства да бъдат насочени към ремонта на банята", пише в предложението подписано от Кирил Станчев, Огнян Атанасов и Димитър Велинов.

Съветниците от ПП Зелена партия предлагат за  Чифте баня- концесия или да е част от Медико- балнеологичния комплекс
netinfo