Инфоден предствя две процедури по ОПИК
Инфоден предствя две процедури по ОПИК / Дарик Русе, архив

Информационен ден ще се проведе в Русе на 12 февруари, петък, със съдействието на Областния информационен център в Русе. Началото е в 10,00 часа в Пленарна зала на Община Русе. Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, в качеството си на Управляващ орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, организира информационна кампания за представяне на процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“ и „Подкрепа  за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“ 2014-2020.

Кампанията ще се проведе в периода от 8 до 19 февруари 2016 г. в сътрудничество с Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове.

В рамките на информационните дни експерти от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” ще представят процедурите пред заинтересованите страни в градовете Враца, Велико Търново, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Пловдив и София.