Тенорите от Belcanto се развихрят на сцената в Нощта на диското
Тенорите от Belcanto се развихрят на сцената в Нощта на диското / снимка: Нова телевизия, X Factor

Поп, фънк и соул ще прозвучат на сцената на X Factor в Нощта на диското. Ярки цветове, диско топки и задължителните за златните години на ретрото - панталони чарлстон, ще бъдат сред арсенала на участниците в утрешната вечер. Момичетата от A.V.A ще стъпят на Луната, за да я превърнат в нова музикална зона, а тенорите от Belcanto ще излязат със своята първа хореография. Четиримата мъже, които обикновено залагат на гласови данни, ще излязат от зоната на комфорт с един култов за диско музиката танц.

Вики ще нагорещи сцената с истински хит на Дона Съмър, а Дарина ще създаде парти атмосфера с микс от хитове на две различни десетилетия.

„Нощта на диското изисква много настроение и танци, освен доброто вокално представяне. Изпълнителят трябва да съумее да предава позитивен заряд на публиката във всяка секунда от своя престой на сцената. Сред основните задачи на финалистите ще бъде да създадат парти настроение, в което да въвлекат и самата публиката", коментират специалистите от продукцията по време на приготовленията за утрешния концерт.

Енрике Иглесиас направи към X Factor и неговите зрители специален поздрав броени дни преди своя концерт в София.

Кои са истинските повелители на диското? Как ще се справят талантите на X Factor със своето ново амплоа? Предстои да разберете във вторник вечер от 21:00ч. по НОВА.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.

Тенорите от Belcanto се развихрят на сцената в Нощта на диското
netinfo