Временно спират водата в някои части на столицата във вторник
Временно спират водата в някои части на столицата във вторник / netinfo

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с провеждане на степ тест в кв. „Драгалевци" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на кв. „Драгалевци", вилна зона „Киноцентър" I част.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Драгалевци" - пл. „Цар Иван Александър".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Атанасов" кв. „Драгалевци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Маестро Атанасов", от ул. „Христина Морфова" до ул. „Крушова градина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Атанасов" ъгъла с ул. „Крушова градина".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Георги Кьосеиванов", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Климент Охридски", ул. 5-та, ул. „Георги Кьосеиванов", ул. 3-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Климент Охридски" ъгъла с ул. 3-та.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 220 жк. „Люлин" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 202, бл. 203, бл. 204, бл. 209, бл. 210, бл. 220, бл. 221, ул. „Проф. д-р Александър Станишев" №37, група търговски обекти до бл. 225.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 221.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов" кв. „Факултета" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Иван Гарванов" от ул. „Лайбниц" до ул. „Дръстър", по ул. „Лайбниц" от ул. „Лвов" до ул. „Иван Гарванов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Гарванов" ъгъла с ул. „Лайбниц".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градина" кв. „Курило" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Ливадски път", ул. „Свежест", ул. „Свети Иван Рилски", ул. „Градина", ул. „Стара планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ливадски път" ъгъла с ул. „Теменуга".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор" с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Извор" от ул. „Янко Велинов" до ул. „Стоян Йонков" и ул. „Стоян Йонков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извор" ъгъла с ул. „Стоян Йонков".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Филип Кутев" кв. „Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Филип Кутев", по ул."Атанас Дуков" от ул. „Филип Кутев" до ул. „Димитър Бояджиев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Кутев" ъгъла с ул. „Атанас Кутев".

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. „Рожен" кв. „Илиянци" от 9:00 до 21:00 часа.

С понижено налягане на водата ще бъдат клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на кв. „Толстой", кв. „Илиянци", кв. „Требич", с. Мировяне, кв. „Кумарица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен" на паркинга на „Софарма" АД.

На 1 декември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 722 район „Люлин" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Обелско шосе", Складов-производствена база „Модерно предградие".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ефрем Карамфилов " ъгъла с ул. „Веселин Ханчев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.