ВМРО във Враца организира факелно шествие против ислямския тероризъм
ВМРО във Враца организира факелно шествие против ислямския тероризъм / ВМРО Враца

На 28 ноември 2015г./събота/ от площад "Македония" във Враца ще потегли факелно шествие под наслов "НЕ на тероризма и ислямизацията на Европа". Шествието е организирано от Младежката организация на ВМРО Враца и е с начален час 17:00.
Очаква се в инициативата да се включат и младежи от София, Костинброд, Елин Пелин, Мездра, Криводол, както и представители на Съюзът на патриотичните сили „Защита" и Национално движение „БГ Патриот".

„Трябва да браним европейските ценности. Трябва да затворим границите. Трябва да спрем всички баржи, които плават към бреговете на Европа. Проблемът трябва да се решава в неговия зародиш. ЕС трябва да има собствена позиция в защита на своите интереси. Не трябва да се допуска разширяването на влиянието на „Ислямска държава". Брюкселските чиновници все по-често трябва да се вслушват в мнението на източноевропейските държави. Никакви политики на квоти няма да решат проблема.

Никой не знае дали сред тези нелегални имигранти не са внедрени хиляди и хиляди джихадисти. Трябва да спрем с говоренето на общи приказки и общи клишета!
Преди повече от две години ние от ВМРО започнахме да говорим за изграждането на оградата по границата. Сега ние настояваме в охраната на българската граница да се включи и армията. По-добре армията да охранява границата, отколкото да патрулира в градовете. Всички, които не могат да докажат бежанския си статут, трябва да бъдат връщани в държавите от където са дошли.", коментират от ВМРО Враца.