Перлен бал събира талантите на Пловдив
Перлен бал събира талантите на Пловдив / era3000

За трета поредна година изявени таланти в сферата на изкуствата от 6 до 19-годишна възраст ще вземат участие в Програмата на годишния „ПЕРЛЕН БАЛ” в Пловдив. Децата ще имат възможност да покажат своите танцувални, вокални, театрални, рисувални или други способности. За целта до 5 декември /петък/ ще се приемат заявки за участие на е-mail: era3000@abv.bg Номинираните деца и младежи трябва да се явят за прослушване на 6 декември от 14:00 ч. във Военен клуб – Пловдив.

Най-добрите ще бъдат включени в гала-концерта на звездите на 13 декември и ще се борят за 6 еднократни стипендии по 300лв, осигурени от организаторите – Сдружението за изкусва, спорт и образование „Ера 3000“. Училищата на победителите ще бъдат удостоени със специален приз – Плакет за развиване на таланти.

По време на тазгодишния „Перлен бал“ ще бъде представена премиерата на новия спектакъл “Ледена епоха”, ще има търг на детски картини, печелили награди на Международния конкурс "Живот без тревоги", част от Фестивал на Изкуствата "Дъга от таланти". От всички присъстващи ще бъде изработен най-големия хартиен лебед от оригами.

Всеки, който иска да присъства на представлението на децата, трябва да е облечен в бяло и черно и задължително да има аксесоар перлено бижу.

Цената на поканата за двама е 20лв. Средствата, събрани на бала ще бъдат използвани за подпомагане на талантливи пловдивски деца в сферите на танцовото, вокалното, театралното и изобразително изкуство.

Перления бал ще се проведе на 13 декември от 17ч. във Военния клуб в Пловдив.