Salute се раздели с Люси и талантите на X Factor
Salute се раздели с Люси и талантите на X Factor / снимка: Нова тв

Момичетата от Salute напуснаха сцената на X Factor. Нанси, Мария, Кристина и Даяна избраха песен на Little Mix - групата, чийто хит (Salute) избра и името на участничките в началото на големите концерти.

След възходи и спадове Александрина Макенджиева на свой ред се оказа на елиминации. Въпреки убеждението на Маги, че Алекс е преодоляла притеснението от сцената, дамата от Сандански не успя да овладее култовото парче на Тина Търнър - Simply the best.

„Това са най-слабите елиминации в X Factor, на които съм присъствала”, категорична беше Саня. Криско, който също не скри изненадата си от противоречивото представяне на участниците, реши да остави решаващия избор на публиката, давайки последна възможност на Александрина и Salute.

„Благодарим на Люси и на цялото жури, че винаги е било толкова откровено с нас! Няма да спрем да се развиваме и да вървим напред”, обобщи емоциите на бандата развълнуваната Нанси.

Победителят от трети сезон на шоуто - Славин Славчев, представи своя втори сингъл „Лош съм за теб”, оставяйки неповторими енергия и заряд на добре познатата сцена.

„Идвам да гледам шоуто с огромен интерес. Може би никога не е имало такава палитра от участници”, сподели Славин, който пожела на талантите да не се страхуват от голямата сцена.