Фенклубът „Ботев Враца завинаги потърси съдействие от депутат
Фенклубът „Ботев Враца завинаги потърси съдействие от депутат / Явор Хайтов

Заместник-председателят на 43-о Народно събрание и депутат от „Народен съюз" за област Враца Явор Хайтов се срещна с ръководството на фенклуб „Ботев Враца завинаги". Срещата беше организирана след настояване на привържениците и се проведе в приемната на народния представител.

„Бихме искали да знаем дали можем да разчитаме на подкрепата Ви в момент, в който бъдещето на клуба не е особено ясно", попита Цветелин Цветков, председател на управителния съвет на фенклуба. Той дойде на срещата заедно с друг член на управата - Мирослав Ангелов.

Явор Хайтов гарантира подкрепа, според възможностите си и предложи на привържениците да поемат инициативата и да организират в средата на януари среща с общинското ръководство, на която би дошъл, ако бъде поканен.
„Ангажиментът за представителния отбор на „Ботев" би трябвало да е на кмета Калин Каменов. Ще помагам с каквото мога, но не очаквайте чудеса от мен", коментира заместник-председателят на парламента.

В същото време Хайтов изрази готовност да се включи в кампанията на фенклуба „Всички за децата", която цели купуването на пълна спортна екипировка на 100 деца от детско-юношеската школа в „Ботев".