Кметът представи заместниците си
Кметът представи заместниците си / Община Сливен

Четиримата си заместниците представи днес кметът на Сливен Стефан Радев.
Най-младия директор на банков клон в Сливен Румен Иванов ще е зам.кмет "Икономическа политика и финанси" в община Сливен.

Кметът представи заместниците си
netinfo

Досегашният директор на „Топлофикация" Сливен Стефан Кондузов ще е зам.кмет по "Устройство на територията и строителството". Завършил е висше образование в Технически университет - София, магистърска степен по „Транспорт и енергетика".

Кметът представи заместниците си
netinfo

Другият заместник на Стефан Радев е Стоян Марков. Той е с 22 годишен стаж на ръководни длъжности в Община Сливен, Областна администрация Сливен, държавни и частни фирми свързани с програми и проекти с европейско и национално финансиране, информационни технологии и административен контрол, Е-управление на общини, реклама, консултации в приватизацията, продажба на ценни книжа и акции на фондовата борса. Ресорът му са "Икономическо развитие, програми, проекти и международно сътрудничество".

Кметът представи заместниците си
netinfo

Секретар на общината ще е досегашният главен юрисконсулт на Областна администрация Валя Радева. Радева беше областен управител в периода 27 август - 26 ноември 2014 година.

Кметът представи заместниците си
netinfo

Идеята на новата структура е това намаление да се използва за икономия, а от друга страна - с част от икономията да се увеличат някои от заплатите в общината, за да се повиши и мотивацията. „Аз не съм привърженик на ниските доходи. Въпросът е, че тук се съобразяваме с различните обстоятелства - и времето, и размера на различните задължения. Дано имаме ресурс да я осъществим", каза кметът.

Стефан Радев изтъкна, че общината се нуждае от укрепване на юридическия отдел, което не изключва ползването на външни юристи за воденето на дела и за структурирането на защитата на общината за постигане на по-добри резултати.