Временно спират водата в някои части на столицата
Временно спират водата в някои части на столицата / netinfo

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Татарски път" кв. „Бусманци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Ген. Гурко" , ул. „Асен Игнатов", ул. „Родината", ул. „Татарски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко" ъгъла с ул. „Просвета".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Майор Димитър Думбалаков" жк. „Триъгълника Надежда" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на ул. „Захари Стоянов", ул. „Мрамор", бул. „Ломско шосе", ул. „Виолетка", ул. „Стефансон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Майор Димитър Думбалов" ъгъла с ул. „Иван Мърквичка".

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Явор" кв. „Княжево" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на ул. „Къпина", ул. „Горска теменуга", ул. „Явор", ул. „Витошки бор".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Изгрев" №6.

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полувраг" с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на ул. „Полувраг", ул. „Блазна", ул. „Караджин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Полувраг" ъгъла с ул. „Васил Левски".

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Витошко лале" с. Бистрица , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на ул. „Чипровица", ул. „Зорница", ул. „Пчеларска", ул. „Вечерница", ул."Витошко лале".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Витошко лале" ъгъла с ул. „Ивайло".

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Емилиян Станев" кв. „Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на по ул. „Емилиян Станев" от №83 до №89, от №84 до №86, по ул. „Ген. Иван Колев" от №40 до №48.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Иван Колев" ъгъла с ул. „Д-р Борис Вълчев".

На 25 ноември 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Виолета" с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на ул. „Виолета", ул. „Росна китка", ул. „Божур", ул. „Лале".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Виолета" ъгъла с ул. „Гергина".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.