Галактически предложения от Star Wars в Kaufland
Галактически предложения от Star Wars в Kaufland / netinfo

"Преди много години в една далечна галактика..." Така преди близо 40 години започва култовата сага "Междузвездни войни". Сега всички фенове са в очакване на премиерата на новия епизод 7: „Междузвездни войни: Силата се пробужда" на 18.12.2015 г. Малко преди старта на дългоочаквания филм в Kaufland стартират Star Wars галактически предложения.

Всички фенове, ако искат, могат да се въоръжат със светлинен меч, да се превъплътят в Кайло Рен със специална маска или да се оборудват със спално бельо, завивки, декоративни възглавнички, мъжки и младежки дрехи, пижами, чорапи, USB-памет, фигурки и много други оригинални фен артикули с любимите Star Wars герои.
Но това не е всичко. Kaufland предлага в някои от хипермаркетите си снимка с 3D фигура на герой от „Междузвездни войни".

Всички фенове на култовата сага могат да се включат в Star Wars онлайн игра, организирана от Kaufland, с куп атрактивни награди: 1 екскурзия за двама до Лондон с посещение на музея на Мадам Тюсо и шоуто с героите от "Междузвездни войни" плюс ваучери за пазаруване на стойност 1 000 евро за Disney Store, 1 картина уникат с някой от героите, нарисувана и подписана от художник на Panini и 8 фен пакета „Междузвездни войни". Нека късметът бъде с Вас!

Повече информация на www.kaufland.bg