Ангел Ангелов от АБВ: Приоритет в работата ми в ОС ще е прозрачното управление
Ангел Ангелов от АБВ: Приоритет в работата ми в ОС ще е прозрачното управление / www.darikradio.bg

Прозрачно управление на община Кюстендил, за това ще следи и ще работи водачът на групата общински съветници на ПП АБВ Ангел Ангелов.
"Ще направя всичко необходимо, за да постигнем този диалог между политици и граждани в Кюстендил. За пореден път, политиците показаха, че правим избори, с които провокираме спекулации. Надявам се да покажем на хората, с работата си, че го правим единствено за идеята- Кюстендил", заяви Ангелов, който постигна трети резултат като кандидат за кмет.
"Резултатът не е особено задоволителен за нас като партия. Може да се желае повече, но видяхме грешките си и ще ги коригираме за следващи избори. С работа се надявам да убедим хората, че сме в правилната посока" допълни Ангел Ангелов.

ПП АБВ е внесла жалба в Административния съд срещи решението на ОИК- Кюстендил за избор на общински съветници и настоява за повторно броене на бюлетините в няколко секции.
"На чисто личностна основа има разочаровани, преференциите бяха използвани за първи път. Някои хора се оказаха излъгани и това, което видяха не покри техните очаквания. Искаме проверка на резултатите от няколко секции, но не очаквам нещо конкретно да стане", коментира пред Дарик Ангелов.
Групата от 3 съветници на АБВ ще подкрепя всяко конструктивно предложение за община Кюстендил, независимо от вносителя му. "Надявам се и ние да сме вносители на такива добри предложения за развитието на Кюстендил" заключи Ангелов. Той ще положи клетва днес, заедно с Валери Райчев и Боряна Илиева, като общински съветници от ПП АБВ.