Областният предизборен щаб на ГЕРБ: Пожелаваме на опонентите смислени прояви и твърдения, почиващи върху факти
Областният предизборен щаб на ГЕРБ: Пожелаваме на опонентите смислени прояви и твърдения, почиващи върху факти / netinfo

За пореден път през последния месец претендент за кметското място се опитва да запълни кампанията си, използвайки името на Даниел Панов. Във връзка с публикации, че Стефан Михайлов канел г-н Панов на дебат, заявяваме, че подобна покана не е постъпвала нито лично при кандидата за кмет на най-подкрепяната партия ГЕРБ, нито някой от екипа на Михайлов се е свързвал с член на Областния предизборен щаб.

За разлика от останалите кандидати, г-н Панов има собствена интензивна кампания, в която разяснява свършеното до сега в мандата си и предстоящите проекти, заложени за следващите години. Добрите резултати от работата на г-н Панов са видими, а благодарение на него и неговият екип, вече са спечелени нови проекти и осигурено финансиране за над 43 милиона лева.

Очевидно многолюдните срещи на г-н Панов и одобрението, което той неизменно среща, дразнят оскъдната аудитория на кандидати като гореспоменатия господин.

Публикуването на съобщение в медиите за несъществуваща покана за дебат, е само евтин ПР, а подходът на двама от кандидатите подозрително си приличат. Пожелаваме им твърдения, почиващи върху факти, смислени прояви и успешна работа!

Областен предизборен щаб на ПП ГЕРБ