Цветан Антов – Плевен има нужда от по-добро управление
Цветан Антов – Плевен има нужда от по-добро управление / abv.pleven

Плевен определено има нужда от по-добро управление. Като кмет аз няма да разграничавам кварталите на града, а ще работя за това да бъдат равнопоставени. Това заяви на среща с жителите на квартал „Сторгозия“ кандидатът за кмет на Плевен от АБВ Цветан Антов.

„Всички знаете кои са основните проблеми на града ни – обезлюдяването и безработицата. Не е нормално големите проекти в Плевен да се изпълняват от строителни фирми от другия край на страната. Един от моите приоритети е плевенският строителен бизнес да строи тук, парите да отиват при плевенчани. Другото, което гарантирам е, че ще направя всичко възможно не само в центъра на града, но и в кварталите да има поне по една спортна площадка“, заяви Цветан Антов.

Пред жителите на „Сторгозия“ Антов каза, че трябва да се спре източването на общинските фирми. Необходимо е изграждане на пряка връзка между ж. к. "Сторгозия" и индустриалната зона за преодоляване на задръстванията на Колелото, заяви още Цветан Антов.

Жителите на квартала изразиха своите желания за изграждане на детски площадки, за подобряване на инфраструктурата и за възстановяване на уличното осветление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!