Илия Златев, кандидат за кмет от АБВ:Социалната политика е наш приоритет
Илия Златев, кандидат за кмет от АБВ:Социалната политика е наш приоритет / Предизборен щаб

Председателят на ПП АБВ и президент на България в мандат 2002-2012 Георги Първанов посети Стара Загора и заяви категоричната си подкрепа за кандидата на АБВ за кмет на Стара Загора Илия Златев, кандидатите за Общински съвет и кандидатите за кметове на общини и населени места в Старозагорска област.

„Убеден съм, че нашите бъдещи представители в местната власт ще работят компетентно, професионално, отговорно и съпричастно към болките и проблемите на хората, за да има стабилно управление", сподели пред препълнената зала на Драматичния театър „Гео Милев" кандидатът за кмет на община Стара Загора Илия Златев. Той бе категоричен, че от ПП АБВ предлагат модел за управление на българската община, който ще позволи на хората да говорят за проблемите си, а тяхното разрешаване ще се търси от органите на местната власт и местното самоуправление.

„Това е записано ясно в нашата програма като на първо място в нея сме поставили социалната политика. Най-важното в нея е разкриването на работни места и заради това ние сме горещи привърженици на идеята за създаването на държавни и общински инвестиционни фондове. Те ще осигуряват средства за публично-частно партньорство по отношение създаването на работещи производства в нашата община, които да носят допълнителен принаден продукт. Само така, като лява партия, ще отговорим на очакванията на нашето общество.

От изключително значение за нас е общината да се върне в управлението на комуналните дейности, свързани с чистотата, сметосъбирането и сметоизвозването. Ние трябва да търсим начини за намалянето на данъчната тежест върху гражданите и затова предлагаме конкретни стъпки:чрез създаване на общинско предприятие по чистота, чрез промени в Закона за местните данъци и такси, чрез стимули за граждани и фирми за разделно събиране на отпадъците", посочи кандидатът за кмет на община Стара Загора Илия Златев и призова за подкрепа на 25 октомври с бюлетина №5.

Илия Златев кандидат за кмет от АБВСоциалната политика е наш приоритет
netinfo

Това, което чухме от Илия Златев, доказва защо АБВ има самочувствието на съвременна патриотична левица, каза лидерът на партията Георги Първанов. „Вие виждате, че има идеи, които са работещи и силни. Идеи, които осигуряват работни места и доходи. Идеи, които дават перспектива на млади и стари. АБВ доказа, че социалната политика може да се прави не с гръмки речи от парламентарната трибуна, а с конкретни стъпки и постижими неща, за да може хората да го усетят по джоба и със сърцето си. АБВ изгря малко неочаквано на политическия небосклон, но АБВ се утвърди и съм сигурен, че оттук нататък, всеки който иска да управлява ще се съобразява с нас, както на местно, така и на национално ниво. АБВ вече не е проект, а сериозна партия и незаобиколим фактор, а изборите на 25 октомври ще го докажат.

С бюлетина №5 в интергралната бюлетина-към победата напред", призова председателят на ПП АБВ Георги Първанов.

ПП АБВ издига свои кандидати за кмет в пет общини от Старозагорска област-Стара Загора, Чирпан, Раднево, Казанлък, Гурково,17 са кандидат-кметовете за населени места и заявява подкрепата си за 23-ма кметове-независими или издигнати от други политически сили. 131 са кандидатите на АБВ за общински съветници в Старозагорска област. В осем общини партията излиза със самостоятелни листи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!