Партийни лидери уверени в победата на Георги Икономов
Партийни лидери уверени в победата на Георги Икономов / netinfo

Да изразят безрезервната си подкрепа за кандидат-кмета Георги Икономов, в Банско пристигнаха депутатите Борислав Миланов, заместник-председател на ПГ на Реформаторският блок, който е и зам.-главен секретар на СДС, Петър Петров -  заместник-председател на БДЦ и колегата им в Народното събрание от "Движение България на гражданите" доц. д-р Димитър Шишков.

Народините избраници участваха в среща, организирана от ГЕРБ, с  кандидатите за общински съветници  от "Синьо единство" - под чието име на предстоящия вот се явяват представителите на автентичното дясно в Община Банско, Българският Демократичен център и АБВ.

Трите политически формации подкрепят кандидатурата на Георги Икономов за втори управленски мандат, като кмет на Банско.

В приветствията си, гостите още веднъж декларираха тази подкрепа и изразиха твърдата си убеденост в победата на Икономов още на 25 октомври.

Георги Икономов благодари от своя страна за проявената политическа зрялост на  местните организации на подкрепящите го партии и  лично на лидерите им Миланов, Петров и Шишков.

Икономов подчерта, че докато неговите опоненти се борят за власт, той продължава да работи за просперитета на община Банско и всички граждани.