Спират временно водата в някои части на София на 12 октомври
Спират временно водата в някои части на София на 12 октомври / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 октомври 2015 г. (понеделник).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Христо Ботев” в кв. „Гниляне”, град Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 11.00  до 23.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Изгрев” и кв. „Гниляне”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мировско шосе” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Блато”, ул. „Топола”, ул. „Ален мак”, ул. „Леденика”, ул. „Радецки”, ул. „Мировско шосе”; ул. „Христо Ботев”, ул. „Перуника”, ул. „Канала”, ул. „Еделвайс”, ул. „Чавдар войвода”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Билка” в кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Александър Стамболийски”, ул. „Космонавт”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Чавдар войвода”.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Бойна слава” в  местността „Гърдова глава”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 627, ул. „Бойна слава”, ул. „Иван Багрянов”.

Във връзка с монтаж на водомер и подмяна на спирателен кран на ул. „Татарли” в жк „Разсадника - Коньовица”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Доктор Калинков”, бул. „Константин Величков”, ул. „Троян”, ул. „Три уши”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мала кория” в кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мала кория” от №56 до № 72.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 324 във в.з. „Киноцентър”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 324 №1, №7, №3 и ул. „Поп Тодор Врачански”.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Камен рид” във в.з. „Малинова долина - Герена”, се налага спиране на водоподаването от 12.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Камен рид”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.