Валентин Ламбев в Никюп: Общината не е само градът!
Валентин Ламбев в Никюп: Общината не е само градът! / снимка: Пресцентър - БСП

„Хората се чувстват забравени. Няма пътища и чиста вода!“. С тези думи се обърна кандидатът за кмет Валентин Лмабев към жителите на с.Никюп. Те споделиха своите тревоги, страхове и малкото останала надежда за по- добро бъдеще и стабилен живот.
„Хората се чувстват забравени. Няма пътища и чиста вода. Земеделието не е в града, а по селата. Как то да се развива качествено със замърсена вода? Или изобщо, при положение че няма път, по който да се стигне до резултат. Българските села бавно и методично се заличават от картата на България. Трябва да им се създаде поминък, за да запазим хората“.

Много местни стопани разказаха как са били принудени да продадат нивите си на безценица или да ги дадат на арендаторите срещу жълти стотинки. „Аз не влизам в местната власт само като кмет на Велико Търново, но и на всички села и градове в общината. Аз съм длъжник на селата“, каза Ламбев. Той пое ангажимент периодично да се отчита пред жителите за постигнатото през мандата му като кмет.

Утре Валентин Ламбев, кандидатът за кмет на Велико Търново от БСП, ще участва в дебат в сутрешния блок на БТВ в предаването “Тази събота “ от 9:00 часа. Той ще бъде там!