Криминални
Криминални / Дарик Добрич - архив

Разбити бяха избени помещения в жилищен блок по ул. „Независимост” в Добрич. Сигнал за инцидента е подаден на 8 октомври в 12.45 часа, съобщиха от полицията. По данни на потърпевшия е извършена кражба на около 60 литра домашна ракия.

Два чифта маратонки и дамска чанта с лични документи, две дебитни карти, мобилен телефон и сумата от 160 лева са задигнати от дом на ул.”Димитър Списаревски” в Добрич. Кражбата е станала в нощта срещу 8 октомври.

57-годишен мъж от Кардам е задържан за 24 часа за шофиране след употреба на алкохол. Той е управлявал „БМВ 316” и е спрян за проверка в Кардам на 8 октомври. Тестът е отчел 1.81 промила в издишания от водача въздух.

На 8 октомври, около 12:00 часа, в РУ 02 Добрич е получено съобщение за пътен инцидент по главен път Добрич – Силистра, на около 300 метра преди „Ловчанското ханче”, в посока с.Карапелит. Лек автомобил „Рено Туинго” с монтанска регистрация, управляван от С.Т .(47 г., от Плевен), навлязал в лентата за насрещно движение и се блъснал в насрещно движещия се лек автомобил „Фолксваген Туарег” с добричка регистрация, с водач Н.К. (38 г., от с.Жегларци). Нанесени са материални щети по двата автомобила. С.Т. е отведен в МБАЛ Добрич, където е прегледан и освободен. На двамата водачи са взети кръвни проби.