Aladin Foods отваря врати във Велико Търново
Aladin Foods отваря врати във Велико Търново / Aladin Foods

Популярната верига заведения за бързо хранене Aladin Foods днес открива заведение в центъра на Велико Търново. Градът ни е десетият, в който фирмата има обекти.

От днес търновци вече могат да опитат популярния дюнер на Aladin Foods, огромния HardBurger, хрупкаво пилешко и различни видове пица на парче. Обектът е един от най-големите за веригата, за да може да задоволи всички вкусове и очаквания. Помещава се в сградата на Младежкия дом, срещу входа на Старото военно училище, и работи денонощно.

Високите стандарти на работа ще станат достояние на всеки посетил обекта, защото кухнята във всички заведения на Aladin Foods е открита. Майсторите приготвят храната пред клиента като използват само свежи продукти без никакви изкуствени примеси.

Обектите на Aladin Foods стават 30 на брой в цялата страна, като 13 от тях са разположени в столицата. Освен в продажби към крайни клиенти, работата на Aladin Foods е съсредоточена и в производствена дейност. Близо до град Пловдив е разположена фабрика за разфасовка на пилешко месо, фурна за арабски хляб,  цех за обработка на картофи, както и цех за производство на патентован сос. Компанията е лидер в производството и търговията със специфични хранителни суровини, необходими за оперирането на ресторанти.

Тази година Aladin Foods инвестира близо 4 млн. лв. в модернизацията на фурната за арабски хляб и цеха за обработка на картофи.  Капацитетът на иновативната нова фурна е удвоен спрямо старата, а именно 18 тона за денонощие или 13 000 питки на час. С направените инвестиции в производството компанията вече планира навлизане и на румънския пазар.

Аладин фуудс ООД  е работодател на близо 800 души.