Цветан Цветанов: Кандидатите на ГЕРБ са хората, които ще доведат до развитието на Шуменска област
Цветан Цветанов: Кандидатите на ГЕРБ са хората, които ще доведат до развитието на Шуменска област / netinfo

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов изрази подкрепата си към кандидатите на партията за кметове на общини и местни парламентаристи в област Шумен. На площад „Освобождение" в Шумен, където се състоя предизборния концерт на ГЕРБ, пред множество граждани и симпатизанти на партията Цветанов подкрепи и кандидат-кметът Любомир Христов, посочвайки че той е най-правилния човек за градоначалник на Шумен.

Цветан Цветанов Кандидатите на ГЕРБ са хората които ще доведат до развитието на Шуменска област
netinfo

„Остава ангажимента ни да назначим достойните и знаещите кметове, които ще направят администрацията достъпна за бизнеса и гражданите", заяви в словото си Цветанов. Той поясни, че е убеден, че ГЕРБ ще постигне изборна победа в Шумен.
„Шумен не се променя от 2007 г., защото тогава в Шумен спечели БСП. 8 години стигат! Нека да дадем шанс на тези, които могат да управляват, нека да дадем шанс на отбора на Любо Христов, защото общинските съветници, кметовете на населени места са хората, които могат да отговорят на очакванията, кандидатите на ГЕРБ са хората, които могат да направят релните политики, които ще доведат до развитието на Шуменска област", подчерта още Цветанов, призовавайки шуменци да направят ползотворна промяна на 25 октомври.

„Партия ГЕРБ е национално отговорна партия и дава възможност на всеки един български гражданин, независимо от неговия етнос, да бъде част от силния отбор", каза още Цветанов. Той призова шуменци да направят така, че още на първи тур Любомир Христов да бъде избран за кмет на Шумен, за да може да започне да работи за шуменци и общината.

„Искаме действително да направим така, че политиката да бъде за хората и съм убеден, че кандидатите на ГЕРБ може да направят това", заяви още Цветан Цветанов.

Кандидат-кметът на ГЕРБ за Община Шумен Любомир Христов заяви, че за Шумен е нужна спешна и незабавна управленска програма, която да доведе до положителна промяна. „Ние знаем как да го постигнем, за това подкрепете ни на 25 октомври с номер 3 в бюлетината", призова шуменци Любомир Христов.

Цветан Цветанов Кандидатите на ГЕРБ са хората които ще доведат до развитието на Шуменска област
netinfo

По време на концерта на ГЕРБ, за доброто настроение на шуменци се погрижиха Ансамбъл „Българе", Веселин Маринов, Трио „Сопрано", Deep zone, Любо и звезди от X-фактор.